Logo Huisartsenpraktijk t Zand

Gideon den Ouden

Gideon den Ouden

Huisarts

Gideon heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Gideon den Ouden, geboren in Tegelen. Van jongs af aan wilde ik al graag huisarts worden. 

Na de middelbare school ben ik gaan wonen en studeren in Maastricht. Helaas was de loting voor de geneeskunde studie mij niet gunstig gezind. Een jaar Nederlands Recht in Maastricht en 4 jaar HBO-Verpleegkunde in Heerlen later, mocht ik alsnog met de studie Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht starten. 

Na afronding heb ik een tijdje als arts in een verpleeghuis gewerkt. Hierna ben ik de vervolgopleiding tot specialist huisartsgeneeskunde gaan volgen, eveneens in Maastricht. Tijdens de huisartsopleiding heb ik een jaar in Roermond gewerkt als huisarts in opleiding en een half jaar in het Laurentiusziekenhuis op de Spoedeisende hulp. Als huisarts heb ik na diverse waarnemingen in Midden- en Zuid-Limburg mij gevestigd in Roermond door de praktijk van collega Ten Oever over te nemen. 

Gebieden binnen de huisartsenzorg die mijn extra aandacht hebben zijn: oogheelkunde, kleine chirurgie, dermatologie en ouderenzorg.

Terug

Home